גלולות למניעת הריון בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/07/2014 | 16:54 | מאת: סיגלית

שלום לכם, התחלתי לקחת בפעם הראשונה גלולה למניעת הריון בשם זואלי. לקחתי 24 כדורים מהחבילה הראשונה ודילגתי על כדורי הדמה והמשכתי לחבילה הבאה. לא היה לי שום דימום. כעת אני באמצע החבילה השנייה והתחלתי לדמם קל כבר כמה ימים. יש לציין כי לא נטלתי באף שלב את כדורי הדמה ולא שכחתי לקחת אף גלולה באמצע. האם להמשיך לנטול את הגלולות האלו או האם יש צורך בשינוי סוג הגלולה או המינון שלה? מה יכול לגרום לדימום אחרי שלא היה לי כלל בחודש וחצי האחרון והיה נראה שהגלולה פועלת באופן תקין? אודה לכם על תשובה מהירה, אני אמורה להנשא בקרוב מאד ואינני רוצה להיות נידה ביום החתונה. בתודה מראש, סיגלית

26/07/2014 | 10:07 | מאת: ד"ר אבישלום שרון

רק תשללי הריון, אחרת, הכל בסדר. מותר לראות דילוג של מחזור בנטילת גלולות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון