פספוס 2 גלולות ברצף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/04/2014 | 20:49 | מאת: חסוי

שלום, פספסתי 2 גלולות בחפיסה, ונשארו לי עוד 6 עד לסיום. בזמן הזה של פספוס הגלולות היה לי דימום בערך 3 ימים, לא חזק.. המשכתי לקחת את החפיסה כרגיל עד לסיומה וכרגע אני בגלולות הלבנות היום (שבת) בגלולה הלבנה השניה.(מינס) 1.האם אני אמורה לקבל שוב מחזור? 2.עשיתי נכון שהפסקתי או שהייתי אמורה להמשיך לחבילה הבאה ברצף? 3. מתי אהיה מוגנת שוב? סליחה על ריבוי השאלות, ותודה!

20/04/2014 | 10:02 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

להמשיך ברצף , תהייה מוגנת רק במידה ותשתמשי החודש גם בקונדום. בברכה,

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון