כניסה להיריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/04/2014 | 01:06 | מאת: מנסה

שלום, אני מנסה להיכנס להריון, המחזור סדיר ואורכו 27 יום. יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. אני יודעת שההמלצה היא בדרך כלל לנסות יום כן יום לא מהיום העשירי, האם בהינתן שהמחזור 27 יום זה אומר שהביוץ כנראה ביום ה-13 ולנסות יום כן יום לא מהיום התשיעי? 2. האם היום שבו קיבלתי מחזור נספר בספירת הימים? 3. המחזור הגיע בלילה של היום ה-26, האם לספור את אותו היום בספירה? 4. האם אכן עדיף יום כן יום לא ולא כמה ימים רצופיים בחלון הפוריות (כיוון שניתן בסבירות גבוהה לדעת מתי הוא)? תודה רבה

20/04/2014 | 10:38 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

הביוץ קורה בד"כ 14 יום לפני הוסת הבא. יום הדימום המשמעותי נחשב ליום 1. יש לקיים יחסים יום כן יום לא החל מיום 10 למשך שבוע. בברכה,

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון