החלמה שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

09/10/2008 | 17:06 | מאת: מיקי

ביום ששי לפני שבוע אובחנה אצלי שריטה בקרנית. הטיפול היה סגירת עיין ואחכ המשך עם משחת סינטומיצין. בביקורת, כולל הרחבת אישונים, נאמר לי שהכל תקין ועבר. היום, שבוע אחרי, עדיין אני חשה אי נוחות. כמה זמן יכולה להמשך אי נוחות קלה בעיין (כאב קל, לא נעים...) לאחר שריטה בקרנית, בהנחה שאכן הכל תקין בבדיקה? תודה,מיקי המודאגת.

יכול להימשך מספר ימים ואף יותר לכן אני בדרכ ממליץ לישון עם משחה לפחות שבוע שבועיים

09/10/2008 | 20:46 | מאת: מיקי

וואו, תודה על התשובה המהירה. האם להמשיך עם סינטומיצין או אפשר ויטAפוס, או ויסקוטירס. (יש לי לדברי הרופא יובש, אני בת 46 וקצרת רואי מינוס 3.75 ). נאמר לי שזו עם הויטמין A מצויינת להחלמת הקרנית.

מנהל פורום קרנית העין