אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


פרופ' רענני אהוד, מומחה בכירורגיית לב וחזה

פורום קרנית העין

הפורום למקטע קדמי בעין (לחמית קרנית עדשה): חלקה הקדמי של העין כולל את הלחמית קרנית ועדשת העין: 1) מחלות לחמית, כגון: דלקת אלרגית, אביבית ויובש בעין. 2) מחלות הקרנית, כגון: פטריגיום, קרטוקונוס זיהומים ושינויים ניוונים וסיבוכים לאחר ניתוחי הסרת משקפיים. 3) מחלות העדשה כגון: ירוד (קטרקט), תזוזת העדשה ממקומה. למעשה, בפורום זה נעסוק ברוב המחלות הגורמות לכאב ואי-נוחות בעיניים ולעיתים מלוות גם בירידה בראיה.
להמשך...
פרופסור צדוק דוד
פרופסור צדוק דוד
פרופ' דויד צדוק בוגר הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב משנת 1997 בוגר באופתלמולוגיה באוניברסיטת תל אביב ובוגר החוג למינהל עסקים עם התמחות במנהל מערכות בריאות בפקולטה למינהל עסקים באוניברסיטת תל אביב , תת התמחות במחלות וניתוחי קרנית וניתוחים להסרת משקפיים בבית החולים של אוניברסיטת קליפורניה בסאן-דיאגו ארצות הברית ובמכון קודט במכסיקו. פרופ' דויד צדוק סגן מנהל מחלקת עיניים בבית חולים אסף הרופא ומנהל את מרפאת הקרנית, ויו"ר החוג הישראלי לקרנית באיגוד רופאי העיניים. פרופ' דויד צדוק מבצע ניתוחי השתלת קרנית קטרקט וניתוחים להסרת משקפיים במערכת הציבורית והפרטית באישור משרד הבריאות לייבא קרניות להשתלה בישראל. פרופ' דויד צדוק פרסם עשרות מאמרים בעיתוני העיניים המובילים ומקיים הרצאות בכנסי רופאי עיניים בינלאומיים. פרופ' דויד צדוק מנהל מרפאת "עין מרפא" הנמצאת במרכז חולון. המרפאה מצויידת בכל הציוד הנידרש לבדיקות עיניים הציוד הינו חדיש ומשוכלל.
חיפוש מתקדם
החלמה שריטה בקרנית
מחבר:מיקי
תאריך:9/10/2008
שעה:17:06
ביום ששי לפני שבוע אובחנה אצלי שריטה בקרנית. הטיפול היה סגירת עיין ואחכ המשך עם משחת סינטומיצין. בביקורת, כולל הרחבת אישונים, נאמר לי שהכל תקין ועבר. היום, שבוע אחרי, עדיין אני חשה אי נוחות. כמה זמן יכולה להמשך אי נוחות קלה בעיין (כאב קל, לא נעים...) לאחר שריטה בקרנית, בהנחה שאכן הכל תקין בבדיקה? תודה,מיקי המודאגת.

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
09/10/08 17:06
09/10/08 20:46
ביום ששי לפני שבוע אובחנה אצלי שריטה בקרנית. הטיפול היה סגירת עיין ואחכ המשך עם משחת סינטומיצין. בביקורת, כולל הרחבת אישונים, נאמר לי שהכל תקין ועבר. היום, שבוע אחרי, עדיין אני חשה אי נוחות. כמה זמן יכולה להמשך אי נוחות קלה בעיין (כאב קל, לא נעים...) לאחר שריטה בקרנית, בהנחה שאכן הכל תקין בבדיקה? תודה,מיקי המודאגת.
יכול להימשך מספר ימים ואף יותר לכן אני בדרכ ממליץ לישון עם משחה לפחות שבוע שבועיים
וואו, תודה על התשובה המהירה. האם להמשיך עם סינטומיצין או אפשר ויטAפוס, או ויסקוטירס. (יש לי לדברי הרופא יובש, אני בת 46 וקצרת רואי מינוס 3.75 ). נאמר לי שזו עם הויטמין A מצויינת להחלמת הקרנית.
סליחה על האחור בתגובה אני בטוח שהכל חלף אך למען הסדר , אין חשיבות גדולה לסוג המשחה כל זמן שזו משחה ולא גל
שלום רב, ביום חמישי במהלך משחק בגן חדרה חתיכת חציר לעינה הימנית של ביתנו היקרה מכל. בביקור אצל רופאת עיניים באותו יום אחר הצהריים הוצאה החתיכה. הרופאה איבחנה שריטה בקרנית ונתנה לה סינטומצין 3 פעמים ביום וכן אקומולי להרגעת הכאב, אך ללא חבישת העין כלל. הכאבים החדים באים בגלים. בתנו בוכה מאוד ונראית סובלת. לבנו נחמץ. נכנסתי לאנטרנט כדי לקרוא על כך מעט ולפי הכתוב צריך היה לכאורה לחבוש את העין ליממה אך דר ניצה כהן לא עשתה כן. ביום חמישי העין נראיתה רגילה אך היום העין פתוחה למחצה , דומעת ונראית עם מוגלה (יתכן כי זו המשחה). נראה שיפור קטנטן בתדירות גלי הכאב. ביקורת אצל רופא עינניים דר ניצה ביום ראשון. האם לחבוש עתה ?האם ללכת למיון ? בתנו פוחדת מאוד מרופא עיניים. אבא מודאג עד כלות הנשימה 0545574308

חיפוש מתקדם