אסטיגמטיזם קל לאחר ארוזיה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/04/2014 | 14:30 | מאת: משה

פרופ' דוד שלום, לפני כשבועיים נפגעתי בקרנית עין שמאל עם ארוזיה של 2 מ"מ על 4 מ"מ ועברתי טיפול של קילוף חלקי, טיפול אנטיביוטי וציקלוג'יל. עכשיו העכירות עברה כמעט לחלוטין, אין כאב, אבל שמתי לב לאסטיגמטיזם קל לכיוון שעה 4, עם סטייה של 1 ס"מ בערך ממרחק של מטר. בנוסף, חדות הראייה תקינה. (יש לציין שיש לי משקפי ראייה לרחוק עם -1, -1.5.) השאלה, האם זה יעבור או שזה יישאר כך?

21/04/2014 | 15:26 | מאת: משה

הסטייה עם משקפיים - 0.3 ס"מ ממרחק של מטר

תתעזר בסבלנות כחודש לתת לקרנית לסיים את הריפוי טאז לגשת לאופטומטריסט

מנהל פורום קרנית העין