התגלה כלימדיה לבעלי, מספר שאלות:

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/12/2016 | 16:22 | מאת: שואלת

גילינו שלבעלי יש כלמידיה. הוא מטופל באנטיביוטיקה עשרה ימים. שאלותיי: 1. ממתי בטוח לקיים יחסים? 2. האם ההדבקה בהכרח מיחסי מין? האם עלי לחשוש שמא בגד בי? או שזה יכול להגיע גם מדברים אחרים? 3. הבנתי שכלמידיה יכולה לדגור שנים, האם יכול להיות שנדבק מלפני הנישואין?(10שנים) 4. במידה ונדבק ממזמן והוא לא היה מודע, אבל במשך הזמן לקח אנטיביוטיות לטיפול בדברים אחרים, זה לא אמור לרפא את זה גם? או שרק אנטיביוטיקה מסוג מסוים מטפלת? 5. גילינו שנדבק לאחר שחש כאבים עזים והאשך התנפח לו. הגיוני שנדבק ממזמן ורק עכשיו חש בתסמינים?

הכל מתאים לכלמידיה. היא יכולה לרבוץ שנים לפני שהיא מתםרצת. יחסי מין ניתן לקיים לאחר גמר הטיפול

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין