שאלה חשובה על תיק תקים

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

11/12/2012 | 11:17 | מאת: שירית

שלום רב, עלי לעבור שיקום מקיף של רוב השיניים בפי. בינתיים קיבלתי שתי הצעות. הצעה אחת מורכבת משתלים וכתרים רגילים. ההצעה השנייה מדברת על שתלים ו"תיק תקים". הצעת התיקתקים יקרה בהרבה ואיני יודעת מה מעלות התיקתקים לעומת כתרים רגילים. האם ניתן לומר לי במפורש כי התיקתקים יעילים יותר? האם שיטה אחת מומלצת יותר מהשנייה? תודה רבה.

14/12/2012 | 15:59 | מאת: ד"ר זיו מזור

שירית שלום נראה לי כי לא הוסברו לך ההבדלים בין השיטות השונות שכן "תיקתקים" הכוונה לשחזור נשלף שיש להוציאו מהפה למטרת ניקוי והדבר שונה לחלוטין משיקום קבוע שאינו נשלף.

מנהל פורום שתלים דנטליים