פלאק

דיון מתוך פורום  שתלים דנטליים

31/10/2014 | 23:20 | מאת: טופז

היהפלאק יפה לי הרבה פלאק שהצטבר השיננית הראתה לי מה לעשות ויש דלקת ממש קטנה נתנה לי גל שאמרה שעוזר וכבר יש הקלה והראתה איך משתמשים במוצרים ההיגיינה השאלה היא האם לאור שהרבנית עכשיו מהפעם האחרונה כדאי במקום כל חצי שנה לעשות עד שבטוח שהשיננית תראה שהכל בסדר כל 4-5חודשים או שזה בתדירות גבוהה מדי יהיה? ועוד שאלה יש לי עוד כמה חודשים את הניתוח להארכת כותרת אני קבעתי שיננית אבל את הניתוח אני יכולה חודש לפני הניתוח או חודש אחרי מה עדיף?

אין כל מניעה להקדים את טיפול השיננית ושאר שאלותייך צריכות להיענות על ידי הרופא המטפל שלך

מנהל פורום שתלים דנטליים