ריספונד1

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/12/2009 | 15:50 | מאת: רחל

אני התחלתי לקבל חצי כדור ריספונד כתוספת למרוניל. אני מבקשת לדעת מהן תופעות הלוואי של ריספונד1

09/01/2010 | 21:04 | מאת: ד"ר אילן טל

שלום רב תופעות אפשריות: רעד בידיים, התכווצות שרירים, עייפות, שינויי משקל. יש עוד תופעות שכיחות פחות. לציין כי תופעות הלוואי בד"כ תלויות מינון. בברכה, ד"ר אילן טל

19/05/2013 | 12:00 | מאת: דורית חכמון

אמא שלי שותה ריספונט מכוון שהיה לה דימויים שהשכנים מקללים אותה רואים אותה מתקלחת ועוד דברים הזויים , אמא חולה מזה שנים במחלת הסרטן לבחודש מאי לפני שנה עברה ניתוח מאוד מאוד קשה הסרת חלקי אבריים פנימים ויצאה משם עם סטומה יחד עם זאת היא מקבלת כדורים מזה כבר שנה כימוטרפיים אחרי שיכנויים שיש לה דימויים בראש היא הסכימה לקחת ריספונד במשך חודשיים וזה גורם לה לחולשה עייפות דפיקות לב מואצות (וזו לא אמא שאני מכירה) אמא מאוד אופטימית אישה שמטוחת יוצאת מהבית לכול מיני מקומות ובתקופה הזו היא ממש ממש לא מרגישה טוב ,מה עושים האם יש לכך כדור אחר יותר קל שמטפל בעניין הזה.אם תוכל לייצור איתי קשר לנייד 052-2777976 אוכל לבטא את עצמי יותר טוב . תודה לך על כל תשומת הלב יישר כוח

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה