טיפול בדיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 15:43 | מאת: מירב

בעלי סובל ממאניה דיפרסיה כשש שנים מטופל בדפלפט 500 ו 250 רסיטל ולאחרונה התווסף אליהם גם וולבטרין סובל מהמון נפילות של דיכא ון יכול להיות במיטה כחודש ורק אוכל פעם ביום האם יש עוד דרך לעזור ולא ליפול כל הזמן לדכרונות?

25/03/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

יש עוד דרך. טיפול בגרייה מגנטית עמוקה שהוכח כיעיל מאוד בפאזה דכאונית של הפרעה דו קוטבית. הטיפול ניתן בביה"ח איכילוב, את מוזמנת לפנות ולקבל פרטים נוספים: http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה