עזרה לאם בת 70

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 20:33 | מאת: ענת

אימי בת 70, אימה נפטרה בגיל 62 ומאז אימי שרוייה בצער רב מאוד, אינה מסוגלת לראות שום דבר יפה וטוב, הכל רע ונורא. היא עצבנית באופן יוצא דופן ואפילו בלתי נסבל לסביבה. רופאת המשפחה רשמה לה תרופה להרגעה אך היא מסרבת לקחת. אנחנו מנסים להסביר לה שהיא מפספסת את החיים, זה לא מצליח. ניסינו להסביר לה שהסכרת שלה מושפעת מרמת העצבים שלה, ללא הועיל. האם מניסיונכם יש דרך לעזור לה?

25/03/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

מעבר לטיפול תרופתי אנו מטפלים במרפאה גם בשיטת DTMS- גרייה מגנטית עמוקה, מדובר בטיפול בדיכאון שהוכח כיעיל, ועל פי ניסיון שלנו יכול לסייע רבות גם לאנשים בגיל מבוגר, כמו אמך, שאינם רוצים לקחת תרופות או אינם יכולים עקב מחלות רקע כגון סוכרת. בהצלחה, ד"ר קרסנושטיין.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה