ציפרמיל וקושי בירידה במשקל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 11:06 | מאת: א.ד

אני נוטלת ציפרמיל כחמש שנים עם כשלוש הפסקות. יחסית מרגישה מעולה עם התרופה הבעיה היא שמנסה לרדת במשקל וזה פשוט לא זז אני חוששת שיש קשר, מצד שני לא בא לי לנסות להפסיק ואז שוב לחוות דכאון מה עושים??

25/03/2015 | 12:31 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

שלום, במקרה שתרופות גורמות לתופעות לוואי אני ממליץ לבדוק את האופציה של טיפול באמצעות גרייה מגנטית עמוקה (DTMS) שבהרבה מקרים מאפשרת להוריד מינונים של תרופות ואף להפסיק אותן. הטיפול ניתן במחלקה לפסיכיאטריה בביה"ח איכילוב. לפרטים נוספים: http://www.tasmc.org.il/Rehabilitation-Hospital/Psychiatry/Pages/brain-Magnetic-stimulation.aspx

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה