טיפול בבעלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/03/2015 | 11:10 | מאת: גש

לבעלי יש את כל התסמינים של דכאון- נדודי שינה עצירות חוסר יכולת להניע או לקבל החלטות תחושות של כשלון ותחושת ערך עצמי ירודה. אנחנו בניתוק רגשי מאז נולדו הילדים כחמש שנים. כרגע פרודים. בעבר התנתי את הנישואים בטיפול תרופתי וזוגי. לקח רמוטיב הרגיש נורא והפסיק כיום לא לוקח כלום ומסרב להכיר בבעיה. אני נשארתי תלוייה ולא יודעת מה לעשות לפרק את הנישואים או להיות לצידו ובכח לאלץ אותו לקחת טיפול

25/03/2015 | 12:45 | מאת: ד"ר מיכאל קרסנושטיין

חוסר שיתוף הפעולה שלה מטופל מקשה מאוד על התקדמות בטיפול, חשוב מאוד לנסות ולהביא אותו להתיעצות עם מומחה שיוכל להסביר לו את כל האפשרויות הקיימות כולל טיפול תרופתי ולא תרופתי. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה