חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/11/2013 | 03:01 | מאת: נתי

0508492379 צור קשר

07/11/2013 | 11:50 | מאת: רחל

שלום ויום טוב הבן שלי בן 17 סובל מחרדה וחרדה חברתית ומטופל בוויפאקס לוחץ עלינו מאוד לצאת למסע לפולין. אנו מאוד חוששים שהמסע יכול להחמיר לו את החרדות הוא בטוח שלא תהיינה השלכות והדאגה מיותרת מה דעתכם האם ללכת עם תחושותינו או להכנע ללחציו ולאפשר לו להשתתף במסע ? תודה מראש ויום טוב

07/11/2013 | 21:17 | מאת: שרונה

היי, אני בת 23 ומזה כ-8 שנים סובלת מחרדות. כאשר הייתי בתיכון נרשמתי למסע לפולין אך שבועיים לפני המסע היה לי התקף אשר גרם להורים שלי לבטל לי את המסע. אומנם הרגשתי פספוס שלא יצאתי עם חבריי ובעיקר כי אני נכדה לניצולי שואה. אבל ידעתי שיהיו עוד הזדמנויות בחיים, והנה שנה שעברה יצאתי למסע לפולין עם המכללה, כאשר הרגשתי מוכנה. לכן אני לא רופאה, אבל הייתי ממליצה לך לא לשלוח אותו כרגע.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה