ציפרלקס ביחד עם סימבלטה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/07/2012 | 14:52 | מאת: אורלי

שלום רב עלי לעבור מציפרלקס לסימבלטה עפ הוראת הרופא שלי לטיפול בחרדות והרופא בחול אין לי את מי לשאול עלי לקחת מס ימים חצי כדור ציפרלקס ולעבור לסימבלטה 30 מ השאלה שלי האם מותר לקחת ציפרלקס ביחד עם סימבלטה תודה מראש

שלום, ישנה יותר מגישה אחת להעברה מתרופה נגד דיכאון לאחרת. לפי הוראת הרופא הוא ייעץ לך על הפסקה הדרגתית של ציפרלקס. גישה אחת מציעה התחלת הטיפול עם סימבלטה במקביל להורדה ההדרגתית בציפרלקס. שיטה שנייה זה להפסיק ציפרלקס ורק אז להתחיל סימבלטה. שתי השיטות נמצאו יעילות. במקרה שלך מאחר והרופא המליץ על הפסקה הדרגתית של ציפרלקס ניתן להתחיל במקביל להורדה ההדרגתית בנטילת סימבלטה. יש לשים לב לתופעות כמו עלייה בחום או הסמקה בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי