סדר בתרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/01/2008 | 15:36 | מאת: וינקה

אני בת 61.משתמשת בתרופות וגם תוסתי מזון.יש לי בלבול :מתי לקחת את התרופות. אפרט את ים התרופות ותוספי המזון .סימבקור,סלואו דרלין,ציפרלקס ומינוציקלין (כל יומיים)לטיפול בפצעים בפנים,מיקרופירין 75.השאר הם תוספי מזון :ברזל עדין,חמוציות,סידן,חיזוקית פורטה.עלי לציין שאני אוכלת בוקר וערב מוצרי חלב.האם אפשר לעשות לי סדר בתרופות ובתוספית המזון מתי לקחת כל .לפני השינה אני לוקחת סלוא דרלין סימבקור וסידן.

16/01/2008 | 12:31 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום וינקה, ישנם כמה הגבלות לגבי חלק מהתרופות שאת נוטלת. סימבקור, סלוא דירלין וציפרלקס אפשר לקחת בערב כמו כן סידן וחיזוקית. מינוציקלין עדיף לקחת רחוק ממוצרי חלב ו/או סידן, אחר הצהריים למשל. את האספירין כדאי לקחת אחרי האוכל, אפשר גם בערב. ברזל עדיף לקחת רחוק ממוצרי חלב ומהמינוציקלין (שעתיים). אפשר לקחת עם החמוציות. בברכה, מוחמד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי