ספזמקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/11/2011 | 07:38 | מאת: משה

שלום, אני משה בן 30 הלכתי לארולוג כי סבלתי מכך שהייתי קם בכאבים עזים שלוש פעמים בלילה מתוך צורך לתת שתן. הרופא נתן לי ספזמקס וזה עזר לחלוטין, אפילו הבעיות והכאבים בערמונית נעלמו. יש לי חברה חדשה ואנחנו מקיימים יחסי מין על בסיס קבוע, רציתי לדעת אם ספזמקס יכול לגרום לתופעות של אי- שפיכת זרע (כלומר לא להצליח להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין)? תודה רבה

שלום משה, לפי העלון של משדר הביאות ולפי מקור המידע מיקרומדקס התרופה ספזמקס לא אמורה לגרום לתופעות לוואי של אי-שפיכת זרע. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי