אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום ייעוץ תרופתי

הפורום יעסוק בנושאים הקשורים לתרופות קונבנציונאליות וייתן ייעוץ תרופתי כללי בתחומים, כגון: נטילת תרופות, מינוני תרופות, תופעות לוואי של תרופות, תגובות בין תרופתיות, הימנעות מנטילת מינון יתר של תרופות או תוספי מזון ועוד.
להמשך...
חיפוש מתקדם
תרופה נגד פטרת בציפורן הרגל
מחבר:יפה
תאריך:21/5/2010
שעה:15:08
שלום. 1) אני סובלת מפטריה בצפורן הרגל. בתרבית לא היתה צמיחה אם כי אובחן תפטיר. בעבר סבלתי מדלקת בכבד ונמצא cmv IgM חיובי ו EBV IgM Positive. למרות שהסברתי זאת לרופא הוא רשם לי כדורים אשר יש בהם מתווה אזהרה כי אינם מתאימים לאנשים שסבלו בעבר מדלקת בכבד (לימזיל). האם יש כדורים אשר לא יפגעו בכבד? 2) האם לדעתך כדורי סירקדין עשויים לסכן אותי? גם שם יש אזהרה דומה. תודה. יפה

רופאים ומטפלים: כתבות בנושאי הפורום:
מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
21/05/10 15:08
שלום. 1) אני סובלת מפטריה בצפורן הרגל. בתרבית לא היתה צמיחה אם כי אובחן תפטיר. בעבר סבלתי מדלקת בכבד ונמצא cmv IgM חיובי ו EBV IgM Positive. למרות שהסברתי זאת לרופא הוא רשם לי כדורים אשר יש בהם מתווה אזהרה כי אינם מתאימים לאנשים שסבלו בעבר מדלקת בכבד (לימזיל). האם יש כדורים אשר לא יפגעו בכבד? 2) האם לדעתך כדורי סירקדין עשויים לסכן אותי? גם שם יש אזהרה דומה. תודה. יפה

חיפוש מתקדם