כדור פלוקנול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/10/2007 | 13:44 | מאת: rainbow

קיבלתי מרופאת הנשים שלי מרשם לפלוקנול לטיפול בפטרייה אך שכחתי מתי אני צריכה לקחת אותו...מדובר ב-2 כדורים..אם אני לוקחת אחד היום, מתי אני צריכה לקחת את הבא? (קיבלתי גם קלוטרימזול ל-3 ימים)

29/10/2007 | 16:03 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, הטיפול בפטריה וגינלית שאובחנה אצלך הינו מתן חד פעמי של הכדור פלוקנזול 150מ"ג בנוסף לטיפול מקומי ( טיפול באגיסטן וגינלי שניתן לך). בחלק מהמקרים אפשר לחזור על הטיפול הפומי כל 3 ימים עד שלוש פעמים (3 יחידות ס"ה). לטיפול מניעתי קיים מינון של טבליה לחודש במשך 6 חודשים. בברכה, כמאל

08/01/2008 | 08:30 | מאת: שלי

לפני מספר ימים הרגשתי שמתפתחת אצלי פטרייה , רכשתי על דעת עצמי אגיסטן וגינלי בבימק"ח לאחר שימוש של שתי לילות אין שיפור , ביקרתי אצל הגינקולוג והוא רשם לי כדור אחד של פלוקנול 150 . רציתי לדעת תוך כמה זמן הכדור מתחיל להשפיע כי לקחתי אותו אתמול בצהריים והיום בבוקר עדיין אינני מרגישה בשום הטבה.האם עליי לפנות שוב לרופא ?

09/03/2008 | 22:44 | מאת: נורית

פטריה וגינלית זו אחת הצרות הכי מגעילות שיש.

18/11/2015 | 20:49 | מאת: אירית עופר

לגבי הכדור ל6 חודשים מה השם שלו והיכן ניתן להשיגו אני במכבי ויש לי בעיה חוזרת של פטריה ואגינלית אשמח אם תעזרו לי אירית עופר 0542099043

26/12/2008 | 01:38 | מאת: תמרה

שלום ברצוני להתייעץ לגבי כדור פלוקנול שניתן לבתי על ידי רופאת נשים עקב אבחנה של קנידה אלביקנס בנרתיק בתי בת 14 וחצי האם היא יכולה לקחת כדור זה מאחר ורשום בעלון שאינו מיועד בדרך כלל לילדים מתחת לגיל 16 ואם כן מה המינון שצריכת לקחת אודה לך מאד על תשובתך

26/12/2008 | 01:39 | מאת: תמרה

שלום ברצוני להתייעץ לגבי כדור פלוקנול שניתן לבתי על ידי רופאת נשים עקב אבחנה של קנידה אלביקנס בנרתיק בתי בת 14 וחצי האם היא יכולה לקחת כדור זה מאחר ורשום בעלון שאינו מיועד בדרך כלל לילדים מתחת לגיל 16 ואם כן מה המינון שצריכת לקחת אודה לך מאד על תשובתך

29/03/2011 | 13:23 | מאת: אלין

אני לקחתי פלוקנול ובהפרש של שבוע בהמלצת גניקולוג לקחתי עוד אחד. לאחר כשבועיים אושפזתי בבית חולים עקב פגיעה בכבד.אנזימי הכבד עלו באפן משמעותי. אי לכך ממליצה מאוד להזהר עם נטילת כדור זה

19/04/2011 | 13:16 | מאת: סיוון

הקנדידה היא בעיה שחוזרת אצלי כבר מספר שנים, בפירוש מושפעת מלחץ ותזונה ורציתי לדעת עד כמה ניתן לפתח סבילות לפלוקנול? תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי