אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר הניה ליכטר, מומחית קרנית וניתוחי הסרת משקפיים בלייזר

פורום ייעוץ תרופתי

הפורום יעסוק בנושאים הקשורים לתרופות קונבנציונאליות וייתן ייעוץ תרופתי כללי בתחומים, כגון: נטילת תרופות, מינוני תרופות, תופעות לוואי של תרופות, תגובות בין תרופתיות, הימנעות מנטילת מינון יתר של תרופות או תוספי מזון ועוד.
להמשך...
חיפוש מתקדם
אלדוספירון
מחבר:איריס
תאריך:18/2/2010
שעה:07:59
לאחרונה, אני נוטלת אנדוספירון והתגלו סימנים אדומים כפרחים די גדולים בשוקיים.
אציין שתרופה נוספה על האמלו 5 והלוטן פלוס.
האם יתכן שזו תופעם לוואי?
תודה,
איריס

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  אלדוספירון    איריס 
18/02/10 07:59
לאחרונה, אני נוטלת אנדוספירון והתגלו סימנים אדומים כפרחים די גדולים בשוקיים. אציין שתרופה נוספה על האמלו 5 והלוטן פלוס. האם יתכן שזו תופעם לוואי? תודה, איריס
שלום, ייתכן ותופעת הלוואי היא כתוצאה משימוש באלדוספירון. מומלץ לדווח לרופא על הסימנים ובד"כ עם הפסקת התרופה הסימנם האלה נעלמים. אז אם זה קרה כתוצאה משימוש באלדוספירון הסימנים אמורים להיעלם אחרי הפסקת התרופה. בכל אופן ההחלטה להפסיק היא של הרופא. בברכה, אליאס

חיפוש מתקדם