לרקפרס(ווזודיפ)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/12/2009 | 15:39 | מאת: ברכה

שלום 1.כדור לרקפרס כתוב לקחת חצי שעה לפני אוכל.אני מעדיפה לקחת אותו לפנות ערב אחרי שאכלתי צהריים. כמה זמן אחרי שאכלתי ארוחת צהריים אפשר לקחת הכדור תודה

שלום, ע"פ המקורות שבידינו ועלון התרופה, יש לקחת את הכדור רבע שעה לפני הארוחה, עדיף בבוקר. אם לא נוטלים אותו לפני הארוחה, עדיף לחכות שעתיים לאחר ארוחה קודמת ואז ליטול את הכדור (כלומר על כיבה ריקה). בברכה, אליאס

09/07/2011 | 19:09 | מאת: לאה

תודה על המידע

22/06/2016 | 19:51 | מאת: חיים

הרגליים מתנפחות מהתרופה

27/10/2014 | 21:15 | מאת: ורוניקה עמדי

היתי רוצה לדעת האם יתכן שהתרופה החדשה שקיבלתי לרקפרס20 גורם לכאבים עזים בקיבה גם אחרי מספר שעות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי