ליריקה -תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2008 | 11:23 | מאת: חיה

אני לוקחת ליריקה 175 מ"ג לכאב ראש בלתי פוסק האם ליריקה היא כדור לכאב עצמו או כדוק מנע והאם תופעות הלוואי של עייפות ותיאבון גדל האם חולפות? אודה לכם על תשובתכם חיה

06/08/2008 | 10:46 | מאת: דינה פוליאק

חיה שלום, התרופה ליריקה רשומה כטיפול למספר מחלות: כאב נוירופתי בחולי סכרת, טיפול נוסף בחולי אפילפסיה, כאבים לאחר הרפס בגוף (שלבקת חוגרת). בדקתי במספר מאגרי מידע מעודכנים ולא מצאתי שליריקה משמשת כטיפול לכאבי ראש. יתרה מזאת כאב ראש הינו חלק מתופעות לוואי של התרופה, בכ- 5.6%-12% מהחולים. עייפות מופיעה בכ- 5%-10% מהחולים ועליה בתיאבון בכ- 5% מהחולים, אך אין מידע האם התופעות עוברות בהמשך הטיפול. תפני לרופא המטפל כדי לשקול טיפול חלופי. בברכה,

24/07/2011 | 15:39 | מאת: אברהם

שלום שמי אברהם אני מטופל בליריקה עקב פגיעה עצבית ובתקופה האחרונה אני סובל מאי נוחות מינית שבזמן האקט עצמו הזיקפה מתפוגגת ונעלמת האם יש קשר בין הליריקה לבין הבעיה תודה על התשובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי