טיסה לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/12/2016 | 15:23 | מאת: נגה

היי, אני טסה מחר לדרום אמריקה טיסה של 13 שעות. בדרכ חווה קשיים רבים בהירדמות בטיסות, קניתי כדור טונייט וניסיתי אותו לפנ מספר ימים. לא עזר לי כלל להירדמות. רציתי לשאול האם מותר לקחת שניים ביחד? או האם כדאי לקחת כדור אחר, קיבלתי מרשם לזולפידם.

היי, טונייט (Doxylamine, אנטיהיסטמין), אפשר לקחת כדור-2כדורים (25-50 מ"ג) חצי שעה לפני שינה. זולפידם (תרופה ממשפחה פרמקולוגית שונה - z-drug) שאפשר להשתמש כאופציה אחרת עבור הפרעות שינה. יש להיזהר במידה ויש מחלות רקע/קבלת תרופות אחרות. טיסה נעימה!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי