לייקליר בהריון כפעולת מניעה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/11/2016 | 14:02 | מאת: גלית

שלום רב, בעלי נדבק בסוג מסוים של כינים, שהתפשטו לו על כל הגוף ולא רק על שיער הערווה והוא קיבל מרשם לתרופה לייקליר. אני למזלי לא נדבקתי ממנו (לפחות בינתיים נראה שלא). אני בהריון בשבוע 11 - האם אני יכולה להשתמש גם בתרופה הזאת כדי לעשות פעולת מנע? אני מפחדת להידבק בזה גם... תודה

שלום רב, לייקליר קרם לעור- מכיל חומר פעיל בשם PERMETHRIN, אין מניעה להשתמש בו בנשים הרות. הטיפול נחשב לבטוח. מומלץ לכבס את כל הבגדים, סדינים בטמפרטורה גבוהה ולנקות באופן יסודי את כל הכלים/חפצים שבאים במגע עם הבן האדם הנגוע.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי