נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/10/2016 | 18:20 | מאת: עדי

שלום. אני נוטלת מס' תרופות ורציתי לוודא שאין בעיה עם אינטראקציה בין התרופות. 1. סימבאלתה 2. סרווקוול 3. תוספי תזונה: קומפלקס ויטמיני b, חומצה פולית, פולקס, ויטמין b12, אומגה 3, ויטמין d. 4. מדי פעם אני גם לוקחת קרמנרבין ויש לי דלקות תכופות אז אוגמנטין/מקרודנטין. האם יש בעיה בנטילת כל התרופות הללו יחדיו? בזמנים שונים כמובן

לפי מאגרי המידע לא קיימת אינטראקציה משמעותית (יש רק בינונית- מינורית) בין התרופות והתכשירים שאת נוטלת. אין מניעה לקחת את כל התרופות שאת מקבלת אבל כן יש להיזהר, במידה ומתפתחים סימנים/תלונות כמו רעד,רגידיות, שינויים מנטליים ועוד...יש לפנות לרופא המטפל. מבחינת תוספי תזונה, במידה ואין לך חוסר בבדיקות הדם (במיוחד ויטמין B, חומצה פולית, ברזל) אז אין צורך בנטילת תוספי תזונה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי