איחסון גונאל F מחוץ לבית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/10/2016 | 08:35 | מאת: ענת

מבקשת לברר באיזה אופן עליי לאחסן מזרק גונאל F במהלך נסיעה של שעתיים וחצי ברכב? תודה.

לפי העלון של התכשיר, תנאי האחסון הם כדלקמן: בדרך כלל, יש לשמור במקרר (2-8 צילזיוס)- אבל אין להקפיא במצב שאת מתארת ,ניתן לשמור מחוץ למקרר בטמפרטורת חדר (25 צלזיוס) עד 28 יום בלבד, לאחר מועד זה יש להשמידו גם אם לא השתמשת בו. מומלץ לרשום על גבי עט המזרק של גונאל-אף את תאריך השימוש הראשון בו, ובתום 28 יום ממועד הפתיחה יש להשמידו כולל התמיסה שבתוכו. יש לשמור את התכשיר באריזה המקורית בכדי להגן מפני אור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי