שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2016 | 09:14 | מאת: נעמה

נוטלת אלטרוקסין טרנדייט פעמיים ביום ואספירין. בנוסף פרנטל ברזל ב12 ומגנזיום. האם יש מניעה בצירוף מי מהתרופות? יש כאלה שצריך להפריד ביניהם? יודעת שאת האלטרוקסין להפריד חצי שעה מאוכל ותרופות אחרות . מה עם השאר? תודה

נכון, יש להפריד אלטרוקסין משאר התרופות. יש לקחת בבוקר על קיבה ריקה שעתיים לפני אוכל או תרופות אחרות (על מנת לא לפגוע בספיגת התרופה). אין הנחיה מיוחדת לגבי שאר התרופות. מבחינת ויטמינים ותוספי תזונה תמיד יש להתייעץ עם הרופא המטפל לפני התחלת נטילה (לוודא מידת הצורך בכל תכשיר ותכשיר).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי