מה הוא המינון לתוסף מגנזיום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/10/2016 | 00:58 | מאת: yol

אשתי ואני בני 67-8 עוסקים בספורט במכון כושר שלוש ארבע פעמים בשבוע. התחלנו ליטול תוסף מגנזיום 520 כמוסה ליום לפני השינה. האם קיימת המלצה למינון שונה מכך (המופיע בהוראות על האריזה) ?

המינון היומי המומלץ של מגניזיום (magnox520)כתוסף תזונה הינו טבליה אחת ביום . ברצוני להפנות את תשומת לבכם שצריכה יומית מומלצת של מגניזים בנשים היא 320 מ"ג ביום ובגברים הינה 420 מ"ג ביום. לא מומלץ להשתמש לתקופה ממושכת. יש תמיד להתייעץ עם רופא המשפחה/רופא מטפל בכל תוסף תזונה שמתכוונים ליטול (לפעמים יש התנגשות עם תרופות/מצב רפואי). לדעתי, כל עוד שאתם עם תאבון טוב ואין לכם חוסר של ויטמינים/מינירלים (אפשר לבדוק בדיקת דם) אין צורך בתוספי תזונה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי