האם מותר לחצות כדור לוסטרל?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/09/2016 | 11:50 | מאת: יוסי

שלום האם מותר לחצות כדור לוסטרל? השאלה מתייחסת גם לגבי לחצות לוסטרל 100 מ"ג, וגם לגבי לוסטרל 50 מ"ג (שם יש אפילו סימון באמצע) בעלון לצרכן כתוב שמדובר בטבליות מצופות. ועד כמה שידוע לי, טבליות מצופות נועדו לכך שלא יחצו אותן. כ"כ כתוב במפורש ב"אופן השימוש" - "אין לחצות או לכתוש את הטבליות". מצד שני, בחיפוש קל ברשת בפורומים (לפחות מה שראיתי בעברית) ראיתי שהתשובות הן שאפשר לחצות. אשמח לקבל תשובה מוסמכת, האם ניתן, האם זה לא פוגע ביעילות בספיגה, ולמה כתוב שאסור לחצות, והאם בטבליות מצופות אין כלל חד משמעי שאסור לחצות? תודה רבה

שלום, בד"כ יש ללכת לפי ההנחיות של היצרן ואין לחצות את הכדור.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי