אתופן 600- מרפא דלקת או רק משכך כאב?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/09/2016 | 09:14 | מאת: גנית

כאב בעצם הזנב,בברכיים (במיוחד שמאלית),כאב מקרין עד כף הרגל שסבלה כבר בעבר מדורבן. בביקור רופא ראשון קיבלתי אתופן. האם מרפא או רקמשכך כאב? האם לא הכרחי לבדוק מהו המקור לדלקת?לפסול מחלות ? ( אפילו צילום לא הוצע לי). האם הייתי צריכה לספר לרופא על בעיית שתן תכופה ומיומה בנרתיק? על התכווצויות שאירים לייליות? זה קשור?

שלום, טיפול באתופן הינו טיפול אנטי-דלקתי ולא רק לסימפטומים. טיפול בתרופה עלול לגרום להגברה במתן שתן.

02/02/2018 | 11:17 | מאת: רועי

היי, רציתי לדעת אם אפשר לשלב אטופן עם תוסף תזונה cla + crenitine.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי