אנטיביוטיקה שקיבלה עמידות נגד החיידקים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/09/2016 | 10:18 | מאת: חוה אליעזר

שלום, אני בת 44 שסובלת מדלקת כרונית באוזן שמאל החיצונית והפנימית. כ 15 שנה שעקב כך אני לפחות פעם בחודש לקוחת אוגמנטין. אני מרגישה שהאנטיביוקה שאני לוקחת כבר אינה עוזרת. מה עושים במקום? תודה מראש, חוה

שלום, עדיף להיוועץ עם הרופא בקשר לטיפול באוגמנטין. מה משך הטיפול בתרופה ? האם יש תרבית שמראה צורך בהמשך טיפול אנטיביוטי בוגמנטין ? תשובות לשאלות הנ"ל יש להפנות לרופא, ולשקול טיפול חילופי אם המצב מצריך !

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי