תוסף תזונה ברזל פלוס אלטמן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/09/2016 | 10:27 | מאת: ליטי

שלום רב! ברצוני להתייעץ לגבי התוסף ברזל פלוס של אלטמן , ביצעתי בדיקת דם עקב נשירה חמורה בשיער, ונמצא כי חסר לי ברזל וB12 , הרופא נתן לי מרשם לכדורי ברזל פולקס , אך אני העדפתי ללכת על משהו יותר עדין וקניתי ברזל פלוס של אלטמן , נוטלת אותו כבר שבועיים , שמתי לב שבתקופה זו יש לי קצת סחרור וכאבי ראש כמה פעמים בשבוע , האם יכול להיות שהברזל של אלטמן גורם לי לכך? ליטי

שלום, לא בהכרח, היצרן לא מתייחס לתופעות לוואי האלה. אבל בכל מקרה, תופעות לוואי כאלה עלולות להיות כתוצאה מהמחסור בברזל, ו- B12. יש לנסות להמשיך עם התכשיר, במקרה והתופעות ממשיכות יש להפסיק לקיחת התרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי