שילוב כדורי מחלת גבהים ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/09/2016 | 17:53 | מאת: סתיו

שלום, אני נמצא בטיול בחול כרגע בגובה 3600 מ ובימים הקרובים אמיך לעלות. בימים האחרונים נעשיתי חולה (עוד לפני שעליתי לגובה) ורופא מקומי רשם לי אנטיביוטיקה Amoxycillin, 500 מג. בפעמים קודמות שעליתי לגבהים מעל 4000 נטלתי כדורי גבהים אורמוקס ואני מעוניין להשתמש בהם גם הפעם. האם יש התנגשות בין התרופות? הרופא שרשם לי את האנטיביוטיקה כבר לא זמין להתייעצות. תודה!

לפי מאגרי המידע, אין יחסי גומלין (אין התנגשות) בין שני התכשירים amoxicillin ו- uramox.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי