יעוץ בתרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/09/2016 | 09:29 | מאת: דימה

שלום שמי דימה רשמתי לכם הודעה ב ב 3/9 /2016 בהכשר ל סובוטקס ירדתי לחצי מייג ביום ואני ממשיך לרדת עוד ! אני חצי שנה עושה ירידה מדורגת הסוף שנישאר לי החצי מייג מה טוב לעשות להמשיך עד הסוף בירידה של הכדור , או ליפנות לרופה בישביל לעשות מסודר , הבעיה שאני לא יודע לאיזה רופא ליפנות ! אני בקופת חולים מכבי ! או ש זה צריך רופא פרטי . תודה רבה

כן עדיף לפנות לרופא בקופה חולים (אפשר לברר עם רופא המשפחה או שהוא יבקש יעוץ של רופא מומחה בתחום בקופה).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי