זאלדיאר+ליריקה+ליפיטור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/09/2016 | 22:04 | מאת: שלמה

שלום אני לוקח באופן קבוע ליריקה 2X225mg וגם ליפיטור 1X20mg. בגלל כאבי גב תחתון חזקים האורטופד נתן לי לבלוע זארדיאל 1X3 ליום. האם יכולה להיות בעיה עם השילוב הזה?? תודה

שלום, בד"כ לא אמורה להיות בעיה עם השילוב בעוד שהטיפול בזילדיאר הינו לתקופה קצרה ולא כרוני, רק לשים לב שתחת השילוב של זאלדיאר יחד עם ליריקה יתכן מצב של ישנוניות יתר, דיכוי מערכת עצבים ולכן יש לשים לב האם יש שינוי בעירנות ביומיום ולהימנע מפעולות שמצריכות זהירות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי