גביסקון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/09/2016 | 17:13 | מאת: שרון

יש לי תינוק שרק יונק בן חודשיים שלא עולה במשקל כמצופה עקב פליטות רבות מאד. זה ילד מס 6 שלי כך שיש לי נסיון והוא באמת פולט לפעמים את כל ההנקה. הוא עבר אולטראסאונד של הוושט שיצא תקין ונסיתי לערבב קורנפלור עם חלב האם ולתת לו וגם להימנע ממוצרי חלב.. לאחרונה בהמלצת רופא התחלתי טיפול בגביסקון. הבעיה שצריך לתת את זה בסוף הארוחה והוא פולט את זה מיידית יחד עם החלב שהוא שתה. האן אפשר לתת באמצע ההנקה או בהתחלה? ובנוסף יש בגביסקון מנטה- האם זה בטוח לשימוש בתינוקות והאם המנטה עצמו לא גורם לרפלוקס? האם כדאי לנבות תרופה אחרת? עלי לציין שמדובר בתינוק רגוע יחסית שישן טוב בלילה. אבל פולט כמויות רבות ולעיתים בקשת גם שעתיים אחרי הארוחה תודה רבה. שרון

שלום, התרופה יש לקחת אחרי הארוחה, ואולי המנטה עצמה גורמת לרפלקס ? התרופה הזו אינה מיועדת לילדים מתחת לגיל מתחת לגיל 6. יש לפנות לרופא בחזרה לשקול תרופה חילופית.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי