פמרה-לטרזול ןטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/09/2016 | 07:05 | מאת: מיכל

שלום עקב סרטן שד אני מטופלת כשנתיים בלטרזול-פמרה. ברצוני לעבור השתלןת שיניים ושאלתי היא: ידוע שלטרזול פוגע בצפיפות העצם, בעקבות כך האם מותר לעבור השתלות שיניים. תודה

שלום, מידע בנושא הזה אינו חד משמעי, אבל בזמן האחרון יש חולים שמטופלים בתרופה ועושים טיפולי שיניים ללא פגיעה כלשהי, כי היום גם הטכניקות שרופא השיניים משתמש בהן יותר יעילות ופחות מזיקות ממה שהיה מקודם. אבל בכל מקרה יש ליידע את רופא השיניים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי