עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/09/2016 | 07:06 | מאת: דימה

שלום לכולם אני בן 32 נוטל 8 שנים סובוטקס ,יתחלתי אם 16 מייג ליום ואני מאווד רוצה להפסיק כיום כי כבר בערך חצי שנה , אני נוטל פעם אחד בבוקר חצי מייג בלבד חצי של חצי סובוטקס 2 מייג ! אני רוצה להפסיק עד הסוף האמת שאני עושה מדרגה הרבה מאווד זמן מוריד ומוריד השאלה אם אני ימשיך ככה זה בסדר ! או שעדיף ללכת לרופאה מסודר , כי הכמות שאני שותה זה כצת ואמרו לי רופאים כאילו תפסיק כי זה גם ככה לא משפיעה , אבל אני מרגיש שזה כן משפיעה ? כיוון מימכם תודה !!

שלום, כאשר מדובר במתן תרופה לתקופה ארוכה (חצי שנה) אז עדיף לפנות לרופא ולהפסיק לפי תוכנית מסודרת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי