אנטיביוטיקה בהריון. בבקשה דחוף

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/08/2016 | 21:22 | מאת: מירב

שלום לכולם. אני בת 27 , שבוע 25 להריון ראשון. מתחילת הריוני הייתי רוב הזמן עם דלקת בדרכי השתן (חיידק e.coli) טופלתי פעמיים בזינט 500 וכנראה עדיין לא עבר. היום יצא לי בבדיקה (בנוסף לחיידק e.coli) עוד חיידק : kllabsiella pneumoniae הוא עמיד ל : ampicilin Cefuroxime Cephalexin Ceftriaxone Trimethoprime רגיש ל: Augmentin Amikacin Ertapenem Nitrofrontoin Gentamycin אני מציינת גם שלפני קבלת התוצאות ביומיים רופאת נשים נתנה לי מיקרודנטין 100מג פעם ביום למניעה. מה אפשר לעשות? איך אני יכולה לטפל בדלקת עם שני החיידקים האלו בלי להזיק לעובר? ואיך אפשר אחר כך למנוע דלקת חוזרת תודה מראש

שלום, יש להיוועץ עם הרופא המטפל ולהציע לו את הטיפול ב- Augmentin או Nitrofrontoin. שני הטיפולים יש להם פרופיל בטיחות טוב בהריון.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי