שילוב תרופות למשך הזמן שבשימוש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2016 | 01:16 | מאת: פניננ

שלום רב שמי פנינה ואני בת 49 ואבחנותיי הן: סקרואיליטיס, פולי ניאורופטיה, נאורופטיה פריפריאלית, פיברומיאלגיה, וכן בלטים בגב: ע"ש צווארי: C4-C5 , C5-C6 ע"ש תחתון: L4-L5, L5-S1. רציתי לדעת לגבי התרופות שאני מקבלת: ליריקה - 300 מג 2X ביום סימבלטה - 30 מג 1X ביום ברקסין - 20 מג 1X ביום פרקוסט - 20 מג 4X ביום אוקסיקונטין - 20 מג 2X ביום אסיוול - 20 מג 1X ביום

שלום, יש לפנות לרופא המטפל על מנת לעשות קצת סדר בתרופות כי יש חלק מהתרופות שאפשר להסתפק באחת משניהן לדוגמה : ליריקה או סימבלטה, אוסיקונטין או פרקוסט . בנוסף הרופא יקבע את רשימת התרופות לפי המצב הקליני והתלונות שלך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי