גיל המעבר ובעיות מחזור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/08/2016 | 21:50 | מאת: ענת

שלום רב, אוטוט בת 57 עד לפני כמה חודשים עם מחזור סדיר. הייתה הפסק של מספר חודשים וחזר המחזור לפני כחודש הלכתי לביקורת והרופאה עשתה לי pipell התוצאה הגיעה וכתוב BLOOD CLOTS AND DISORDERED PROLIFERATIVE ENDOMETRIUM IN SOME FRAGMENTS THERE IS EVIDENCE OF SIMPLE HYPERPLASIA WITHOUT ATYPIA רופאת הנשים שלי הייתה בחופש ביום שלישי הלכתי לרופא פרטי קיבלתי ממנו כדורי דופסטון שעצרו לי בשעה טובה את הדימום המסיבי שהיה לי במשך שלושה שבועות. היום הייתי אצל הרופאה שלי ואמרה לי להפסיק ולהתחיל לקחת פעמיים ביום כדורי פרוברה למשך שלושה חודשים. האם ללכת לרופא שלישי שיכריע אני כבר מבולבלת. למה טוב הכדור הראשון ולמה השני

שלום לך, שתי התרופות שאת מקבלת בעצם מאותה קבוצה פרמקולוגית - שתי התרופות הינן פרוגסטרון חיצוני לטיפול במצבים בהם דרושה תוספת פרוגסטרון. ולכן אין שוני משמעותי בין שתי התרופות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי