איך להכין כוס תי סרפד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/08/2016 | 11:59 | מאת: ויקי

שלום! אני רוצה להתחיל לשתות סרפד לצורך הגדלת כמויות חלב (אני מניקה) איך להכין כוס אחת? כמה כפיות לשים? תודה

שלום, עדיף להיוועץ גם חנות טבע אבל אפשר ניתן להכין ע"י לקיחת חופן ששמים בכוס מים, ממלאים במים ולאחר מכן מעבירים דרך מסננת. עוד גישה - לפחות 5-6 כפות של תה סרפד ליום, כפות ולא כפיות. להכין מראש תרמוס לכל היום. חלק מהגישות להגדלת חלב הינה הוספת שומר שעשוי גם להגדיל את כמות החלב, אבל מצד שני חשוב לציין שאין להשתמש בסרפד כאשר יש בעיות כליה או לב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי