שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/08/2016 | 17:48 | מאת: סבטלנה

שלום, אמא שלי לוקחת אמנד 80 מג אחרי טיפולים כימוטרפיים במשך יומיים אחרי הטיפול . עדיין יש לה בחילות חזקות באותם ימים, האם ניתן לקחת באותו יום פראמין נגד בחילה במידה וכן, כמה זמן אחרי אמנד, ניתן לקחת פראמין ? האם ניתן לשלב זופראן עם אמנד ? רשמו לה גם סטרואידים, דקסמטזון 2 מג, ניתן לשלב דקסמטזון עם אמנד ועם פראמין או רק עם אמנד ? אודה מאוד על מענה והבהרה לשאלותיי תודה רבה

שלום, אין מניעה ואין סכנה תחת השילובים שהזכרת. אבל בכל מקרה עדיף לנשות לבדוק האם זופרן לבד או פראמין לבד עוזר לפני השילובים שהזכרת. בכל מקרה לפי בדיקה בספרות אין התנגשות בין התרופות. כל טוב, ורפואה שלמה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי