ספיגה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2016 | 17:23 | מאת: רועי

שלום נמצא בבירור כרגע של בעיות ספיגה ברמת הוטמנים יצא לי ערכים B12-245 B9(חומצה פולית)-7.1 ויטמין d-70.1 קיבלתי מהרופא רק חומצה פולית חושש לקחת מכיון שהרבה מדברים שזה יכול חלילה לעשות גידולים בנוסף האם ערכים אלו מצביעים על תת ספיגה?? עברתי רבות בירורים קולנסקופה וגסטרוסקופיה ..סובל מריפלוקס בנתיים לוקח רק בי 12 תת לשוני..ערכים כאלה מחיביים הומצאסטין גבוה? תודה רבה

04/08/2016 | 02:00 | מאת: נמרוד

שלום האם ערך של חומצה פולית 7.2 מצריך לקחת תוסף!?קיבלתי מהרופא קצת חושש ממה ששמעתי על התוסף הזה בנוסף b12 240 זה מראה בעיית ספיגה במערכת העיכול? תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי