קומפלקס ויטמינים להורדת ההומוציסטאין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/08/2016 | 20:38 | מאת: שירה

שלום, אני נוטלת כבר חצי שנה תוסף תזונה "טריקרדיה" בשל רמת הומוציסטאין גבוה בדם. הרכב כל טבליה הוא: * ויטמין בי 6 - 10 מ"ג. * ויטמין בי 12 - 0.4 מ"ג. * חומצה פולית - 1 מ"ג. שאלתי היא האם ידוע לך על תוסף תזונה נוסף/אחר בעל הרכב דומה, או שאני יכולה ליטול תוסף תזונה של חברה אחרת - כל מרכיב לחוד ושהסך הכל יהיה זהה לתוסף שאני נוטלת . תודה .

שלום, לרוב התרופות או התוספים החלופיים עם הרכב שונה (יותר גבוה) מההרכז שאת צורכת. ממליץ לפנות לחנות טבע ולבדוק אם יש מוצר עם הרכב דומה ועם אותו חוזק מינון.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי