בטיחות תרופת פוינט בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2016 | 20:52 | מאת: עדי

שלום רב, היום עברתי טיפול שיניים ורופא השיניים נתן לי תרופת פוינט ואמר שהיא בטוחה בהנקה. כשיצאתי ממנו קראתי עליה ובעלון לצרכן רשום שזו תרופתה שאסורה בהנקה. אני מניקה פעוטה בת 5 חודשים. רציתי לדעת אחרי כמה זמן מרגע נטילת התרופה אני יכולה לחזור להניק. תודה מראש, עדי

שלום, טיפול בתרופה במהלך ההנקה לפי חלק ממקורות המידע הינו אפשרי מכיוון שכמות קטנה עוברת לחלב אם, לעומת כך יש חלק מהארגונים שאוסרים לתת את התרופה בהנקה. לתרופה לוקח בערך 60 שעות עד שתצא מהגוף, ולכן אחרי 60 שעות אפשר לחזור להניק. כתחליף אפשר להשתמש באקמול בהנקה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי