משככי כאבים איך יודעים מה מתאים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/07/2016 | 07:48 | מאת: אורי

שלום, לאחר ניתוח להחלפת מפרק ברך. ניסתי 3 משככי כאבים -פרקוסט, טראמדול ואופטלגין. מבין השלושה האופטלגין היה היעיל ביותר, אבל עדיין הכאבים היו ברמה בינונית ויותר. שאלתי - האם יש עוד משככי כאבים העשויים לעזור? איך ניתן לדעת מה הכי מתאים למעט ניסוי וטעייה תודה אורי

שלום, אני מציע לפנות לרופא "מומחה כאב" ואמור להיות בכל קופה רופא מומחה כאב, כי לנסות מספר תרופות לשיכוך כאב ביחד זה פחות מקובל, ואם יש כאב בעוצמה גבוה אז אפשר לעבור למשככי כאבים חזקים שאפשר לשלב עם מדבקות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי