מידע לגבי משחה לטשטוש צלקות בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/07/2016 | 10:22 | מאת: שמרית

שלום הביאו לי מחול משחה להעלמת צלקות, לאחר שניסיתי קלו-קוט ותחבושות סיליקון ולא קיבלתי את השינוי הרצוי כלל.. הביאו לי גם משחה להעלמת צלקת קלואידית שיש לי בצוואר וגם משחה להעלמת סימני מתיחה בבטן. אמרו שזאת משחה מאוד מוצלחת וכדאי לי לנסות... קוראים לחברה MEDERMA כרגע אני בהריון בחודש שביעי, הייתי רוצה לדעת אם ניתן להשתמש בה? אלה הרכיבים של המשחה לטשטוש הצלקת הקלואידית Active Ingredients: Dimethicone (2%); Inactive Ingredients: Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Pentylene Glycol, Cyclomethicone, Arachidyl Alcohol, Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Allium Cepae Bulb Extract (Onion), Copper Tripeptide-1, Aloe Barbadensis Leaf, Cetearyl Glucoside, Tocopherol Acetate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Soy Protein, Glycine, Panthenol, Hydrolyzed Collagen, PEG-400, Arginine HCL, Leucine, Lysine Hydrochloride, Alanine, Sodium Lactate, Aspartic Acid, Glucose, Glutamic Acid, Isopropyl Alcohol, Mannitol, Sorbitol, Tromethamine, Valine, Histidine Hydrochloride, Isoleucine, Phenylalanine, Tyrosine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance וזה של הסימני מתיחה: Water, Allium Cepae (Onion) Bulb Extract, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Cyclomethicone, Arachidyl Alcohol, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Ethoxydiglycol, Fragrance, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Methylparaben, Disodium EDTA, Centella Asiatica Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Soy Protein, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Sodium Hydroxide, Iron Oxides, Sodium Benzoate.

שלום, ממעבר על החומרים הפעילים והלא פעילים לא נראה שיש חומר שעלול להזיק לעובר, אבל לא ידוע אם נסיון עם המשחה הזו בהריון ולכן לא ניתן להמליץ על שימוש כי לפעמים יש תופעות שעלולות להיות שלא מקושרות לחומר או מנגנון מסויים. אבל עדיף להשהות את הטיפול במשחות לאחר ההריון

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי