שילוב תרופות ליבלת בכף רגל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/07/2016 | 18:52 | מאת: הגר

שלום, רציתי בבקשה לדעת האם ניתן להשתמשב"וארומל" וב"בליבלת" בו זמנית כיוו שב"בליבלת" ניתן להשתמש רק פעם בשבוע אז רציתי לשלב גם טיפול ב"וארומל" להקלת הכאב ולזירוז החלמת היבלת ביתי בת 11 עם יבלת בכף רגל לכן אני מאוד רוצה להקל עליה . תודה רבה

שלום, אפשר להסתפק בתכשיר אחת ועדיף לא לשלב את שניהם. אבל שני התכשירים מכילים חומרים פעילים שונים ולא מדובר באותו חומר פעיל. ההעדפה להסתפק בחומר אחד במיוחד שמדובר בילדה בת 11 שהעור שלה עדיין רגיש.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי